ИЗБЕРЕТЕ ПРОДУКТ:

UntitledСпециални оферти:

Untitled


 
Технологии на световна отбранителна индустрия


 

    Европейското производствено подразделение РЕАКТИВ 8000 Ltd на научно-техническата корпорация РЕАКТИВ 8000 основана в България, която е дъщерно дружество на холдинга РЕАКТИВ 8000. Днес РЕАКТИВ 8000 има 17 офиса в различни страни по света и е навлязла на водещи позиции на пазара на съвременната защитно-възстановителна нанотехнология за автомобили и техника. Ние не само разработваме самостоятелно и произвеждаме всички наши продукти, но също така се грижим за продажбите и маркетинга. За основа на специалната формула за повечето от нашите продукти са взети разработки, приложим доскоро за нуждите на отбранителна промишленост на водещи държави. Ядрени подводници, военни кораби, изтребители и бойни хеликоптери за своите двигатели и основни компоненти използват 97% от нашите продукти.

       Много се радваме, че сега имаме възможността да предлагаме нашите продукти на по-широк кръг от потребители, за вас, наши скъпи шофьори. Сега автомобилът и неговите компоненти могат да бъдат толкова надеждни, колкото и руските ядрени подводници! Ние, в РЕАКТИВ 8000, имаме за цел да осигурим най-високо качество на нашите продукти, което гарантира увеличаване на надеждността, експлоатационния живот и значително намаляване на разходите за поддръжка на автомобила и грижа за околната среда, намалявайки вредното въздействие на изгорелите газове.
 

Марка, на която можете да се доверите

 

    РЕАКТИВ 8000 в момента произвежда 8 различни продукта, които са в състояние да отговорят на основните нужди за възстановяването и защита на ключови компоненти на вашия автомобил. По-специално, компанията произвежда компонент за гориво РЕАКТИВ 8000 PRO-ACTIVE, който може да намали разхода на гориво поради каталитичните добавки с 17%! РЕАКТИВ 8000 INJECTOR CLEANER може да намали съдържанието на сажди при дизеловите двигатели и по този начин да удължи живота на филтъра за твърди частици (DPF).След като INJECTOR CLEANER е почистил катализатора, ламбда сонда, POWER MOTOR ще увеличи мощността на двигателя и ще намали разхода на гориво. МОТОR CLEANER деликатно почиства цялата маслена система на двигателя и когато се използва редовно с всяка смяна на масло MOTOR CLEANER увеличава живота на вашия двигател до 2 пъти! TRANSMISSION MECHANICAL от РЕАКТИВ 8000 защитава и възстановява износените метални повърхности на детайлите на механичната трансмисия, благодарение на уникалната технология за химическо възстановяване! TERMO CLEANER нежно почиства каналите на радиатора от отлагания и увеличава срока на експлоатация на цялата охладителна система, защитава автомобила от прегряване през лятото и през зимата допринася за бързото затопляне на купето, както и по-оптимална работа на парното.

    В допълнение към създаването на уникални продукти, ние също участваме във формирането на нови пазарни тенденции, разработвайки иновативни съединения и формули, които напълно съответстват на модерния екологичен начин на живот. Активаторът на гориво на РЕАКТИВ 8000 въздейства върху горивните процеси на горивата, до такава степен, че изгорелите газове от автомобила съдържат почти никакви вредни емисии за околната среда, което е доказано при стотици тестове и при преминаване на технически преглед на автомобила.

Комплексен контрол на качеството

 

    За да се подчертае специалното внимание, което отделя РЕАКТИВ 8000 на качеството на своите продукти, компанията въвежда концепция за цялостен контрол European Quality Control и е първата компания за производство на защитно-възстановителни продукти за автомобили, получила препоръки от Европейската асоциация на шофьорите на камиони и Съюза на собствениците на автомобили в Европа. Всички компоненти, използвани от компанията за производството на продуктите, са напълно тествани с модерно оборудване и специализиран софтуер. Служители на предприятия РЕАКТИВ 8000 са минали обучение, което гарантира за качеството на продуктите на компанията при най-строгите стандарти за качество.

Кажете "НЕ" на скъпо струващите ремонти

 

    РЕАКТИВ 8000 е компания, която е устремена към бъдещето. Ние винаги се взираме, отвъд хоризонта, за да можем да предвидим развитието на технологиите и да предоставяме на нашите потребители и клиенти най-модерните продукти и услуги, които да отговарят напълно на очакванията им. Виждаме как познанията на водачите на автомобили се увеличават с всяка година, което ни позволява да разгърнем за нашите безгранични възможности за развитие. Защо да прибягваме към скъпи ремонти, когато е възможно да се възползваме от съвременните продукти. Любовта към автомобила започва тук!

 
 

  


МЕНЮ

Начало
За нас
Общи условия, поверителност и лични данни
Свържете се с нас
Плащане и доставка
КАТЕГОРИИ

Добавки за двигателя
Добавки затрансмисията
Добавки за подобряване на горивото
Добавки за почистване и поддръжка
Добавки за горивната система
Добавки за възстановяване и защита
КОНТАКТИ

Телефон за връзка 0882927775
ТЕРИСКАН ООД
България, 9000,Варна, ул. Варненски 61е
Copyright © 2008-2024 Реагент 8000, reactive-8000.bg са регистрирани търговски марки CONNECT US