ИЗБЕРЕТЕ ПРОДУКТ:

UntitledСпециални оферти:

Untitled


ОТЗИВИ
отзиви за продукта  "INJECTOR CLEANER"
отзиви за продукта  "PRO-ACTIVE"отзиви за продукта  "POWER MOTOR"
 

  1. Какво е интересното за технологията на добавките от последно поколение Реагент 8000?
  2. Защо  са се разпространили сред шофьорите в България?
  3. И защо популярността им расте с всеки ден?


Основната формула на продуктите Реактив 8000 се използва повече от 50 години в: 

И от 2008г., след няколко нововъведения, активните компоненти на продуктите Реактив 8000 станаха достъпни за добавки за автомобили и камиони, мотоциклети и селскостопански машини! Редица подобрения и допълнения позволиха на Реактив 8000 да заеме водещи позиции на пазара за възстановяване и защита на автотранспорта.

Може ли да помогне един не много скъп флакон Реактив 8000, ако в автосервиза предлагат скъп ремонт? Възможно ли е да се пести от ремонти и просто да поддържате ефективно и трайно техническото “ здраве “  на вашият автомобил? И в същото време увеличаване на мщността, повишаване на компресията на двигателя, намаляване на разхода на гориво, предотвратяване на аварии и неприятни ситуации на пътя.


Да, ако правилно се прилагат законите на физиката и химията на нано-ниво


Кои са основните предимства на продуктите на Реактив 8000?Каква е нашата ТАЙНА ?

В основата на успешната  ефективност на продуктите е използването на модерна интерпретация на законите на физиката и химията. Нашите продукти се отличават с това, че тяхното действие не е насочено само към отстраняването  на негативните  ефекти от експолатацията на компонентите  на автомобила, но и за да се предотврати появата на първопричините за тези негативни ефекти. Изплозва в състава си съвременни каталитични структори, ускорено възтановява  износването на триещите  детайли, подобрява възпламеняемостта на  горивото и качеството на горене и деликатно поиства всички важни системи за  доброто техническо състояние на автомобила. Тези уникални способности съчетават  грижа за отделните  компоненти на автомобила, безопасността на водача и околната среда. Продуктите на Реактив 8000 съчетават три основни начина на дествие върху всички видове автомобил:


 - Възстановяване и защита на металните повърности на двигателя, трансмисията и лагерните възли от вътрешно гранулирано (химично) разрушаване и триене. Благодарение на специалната формула ноу хау ( know how ), Реактив 8000 прониква в метала и елиминира ефектите на химическото износване, което предотвратява допълнително разрушаване на кристалната решетка на метала и последващо механично износване.  Реактив 8000 създава нанопокритие върху повърхността на метала с дебелина 300нм, премахва следите от износване, микропукнатини и драскотини, и възстановява геометрията на частите до оптималните форми на движение. Независимо, че въздействието е на нанониво, ефектите са наистина осезаеми, като  се увеличава живота на обработените детайли и се подобрява значително работата им. Благодарение на доброто състояние на триещите се части, ниският коефицент на триене и създаденото защитно покритие Реактив 8000 увеличава КПД  на двигателя и повишава ефективността на механизмите.

         -
Каталитичните компоненти, включени в "Реактив 8000" за гориво, повишават ефективността на горивото, повишават мощността, намаляват разхода на гориво и намаляват количеството сажди, CO / CH / CO2 в отработените газове. , както се вижда от измерването на теста по време на преминаването на ТП.
         -Деликатното почистване на системите които поддържат живота на двигателя ( смазочната система, горивната система и охладителната система ) се извършва с активни компоненти за промиване, които осигуряват нежно почистване с максимална ефективност. Употребата на Реактив 8000 е абсолютно безопасна за вашият автомобил. В процеса на прочистване всички отлагания ( лакови образувания, нагари и накипи ) не се отделят на големи частици, което да доведе до запушване на филтрите, а се разделят на атомно-молекулярно ниво, в резултат на което отлагнията се намаляват до състояние на наночастици, което предотвратява тяхното по-нататъшно полепване и натрупване по каналите на системата. В резултат на почистването на смазочната система, горивната система и охладителната система, тяхната функционалност се подобрява : смазочната смес се подобрява, топлоотдаването на парното и работата на радиатора се подобряват, подобрява се врпръскването на гориво, нормализира се работата на двигателя и се удължава срока на експлоатацията му.

И най важното: Какви конкретни резултати могат да бъдат получени чрез обработката с един от продуктите на Реактив 8000?  Ето някои примери:


Можете да оцените резултатите от използването на продуктите на Reactive 8000 сега! Използвайте добавка за решаване или предотвратяване на проблеми с автомобила. Ако проблемът вече съществува, не бързайте да плащате скъпи ремонти в сервиза и да поръчвате нови части! А ако автомобила ви е нов и няма проблеми, погрижете се да няма и за напред! Най- добрата профилактика и възстановяване без ремонт- нанодобавки от последно поколение Rеаctive 8000. Започнете да се грижите за автомобила си днес!

Пожелаваме Ви безаварийно пътуване, а на Вашия автомобил дълъг технически изправен живот.  А за това ще ви помгнат новите технологии РЕАКТИВ 8000 !
 


МЕНЮ

Начало
За нас
Общи условия, поверителност и лични данни
Свържете се с нас
Плащане и доставка
КАТЕГОРИИ

Добавки за двигателя
Добавки затрансмисията
Добавки за подобряване на горивото
Добавки за почистване и поддръжка
Добавки за горивната система
Добавки за възстановяване и защита
КОНТАКТИ

Телефон за връзка 0882927775
ТЕРИСКАН ООД
България, 9000,Варна, ул. Варненски 61е
Copyright © 2008-2024 Реагент 8000, reactive-8000.bg са регистрирани търговски марки CONNECT US