ИЗБЕРЕТЕ ПРОДУКТ:

UntitledСпециални оферти:

Untitled


ОТЗИВИ
отзиви за продукта  "INJECTOR CLEANER"
отзиви за продукта  "PRO-ACTIVE"отзиви за продукта  "POWER MOTOR"
 

Как да намалим расхода на гориво?

Има редица авто-скептици, които смятат, че за да се намали консумацията на гориво, като изключват разумното шофиране , оптимално надуват гумите, зареждат с гориво с високо качесвто и т.н., не е възможно.

Но разумното шофиране, това е отговорност, която не винаги съответства на ситуациите в живота. Налягането в гумите, разбира се, може да повлияе на намаляването на горивото, но при условие, че е идеален път, а това в града е почти невъзможно.

Качествено гориво? Като се има предвид, че 97% от всички внесени горива в България днес се изготвят според техническите инструкции, а не според държавните стандарти, не е лесно да се намери ...

И какво остава за шофьора? Да изчака попътен вятър?  

Днес само мързеливи или упорити хора не могат да се възползват от предимствата на науката. Активатор на автомобилното гориво PRO-ACTIVE се справя в тази посока отраз. Когато се прибави продукта към бензин, дизелово гориво или газ, се получава ефект на каталитично изгаряне в цилиндро-буталната група , което допринася за по-пълно и ефективно изгаряне на горивото. Това води до увеличаване на мощността, намаляване на разхода на гориво, намаляване на образуването на сажди и въглероден окис. PRO-ACTIVE, създавайки ефекта на правилното изгаряне, изчиства кислородните отлагания, катализатора, DPF филтъра от отлаганията. Това също така благоприятства за ефективната и икономична работа на двигателя.

Освен това, PRO-ACTIVE почиства инжекторите и дюзите, стабилизира работата на горивната система, намалява риска от последствията от използването на некачествено гориво.

 


МЕНЮ

Начало
За нас
Общи условия, поверителност и лични данни
Свържете се с нас
Плащане и доставка
КАТЕГОРИИ

Добавки за двигателя
Добавки затрансмисията
Добавки за подобряване на горивото
Добавки за почистване и поддръжка
Добавки за горивната система
Добавки за възстановяване и защита
КОНТАКТИ

Телефон за връзка 0882927775
ТЕРИСКАН ООД
България, 9000,Варна, ул. Варненски 61е
Copyright © 2008-2023 Реагент 8000, reactive-8000.bg са регистрирани търговски марки CONNECT US